Elismerések a Rendőrség Napja alkalmából

Bucsek Gábor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, Budapest rendőrfőkapitánya elismeréseket adott át a Rendőrség Napja alkalmából.

Budapest rendőrfőkapitánya 2016. évben a civil személyek közbiztonságért végzett munkájának elismeréseként megalapította a „Budapest közbiztonságáért” díjat, mely immáron második alkalommal került átadásra. A díj odaítélése során a Budapesti Rendőr–főkapitányság kerületi rendőrkapitányságok vezetői tettek javaslatot olyan személyekre, illetőleg szervezetekre, akik huzamos időn keresztül a közbiztonság érdekében végzett kimagasló tevékenységükkel elősegítették a rendőrség munkáját.

2017. évben “Budapest XV. kerülete közrendjének biztosítása érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréséül” a kerületi Rendőrkapitányság vezetőjének javaslata alapján „Budapest közbiztonságáért” díjat ítélt oda a Kuratórium  Hajdu László Polgármester úrnak.

Forrás

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .