Új arc a hivatal vezetésében

Április elején állt munkába a XV. kerület új aljegyzője, dr. Kevevári Edit, akit szakmai múltjáról, helyi kötődéséről és első benyomásairól kérdezte őt a XV. Média .

Kérem, mutassa be a szakmai múltját, milyen tapasztalatokkal érkezett az önkormányzathoz?

Jogi egyetemi tanulmányaimat 2003-ban fejeztem be Szegeden, időközben pedig közgazdasági végzettséget is szereztem. Az egyetem elvégzését követően a Csongrád Megyei Önkormányzatnál helyezkedtem el törvényességi és humánpolitikai referensként. Főbb feladataim közé tartozott a bizottsági és képviselő-testületi előterjesztések törvényességi felülvizsgálata, továbbá munkáltatói döntések előkészítése. A fővárosba költözésemet követően 2007-től az Állami Számvevőszéknél tevékenykedtem. Itt munkakörömnél fogva lehetőségem nyílt az önkormányzatok belső kontrollrendszerének, vagyongazdálkodásának és befektetési tevékenységének ellenőrzéseken keresztül történő megismerésére. Az elmúlt években megtanultam a nemzeti vagyonnal való gazdálkodás szabályozottságának, átláthatóságának fontosságát.

A teljes riportot elolvashatja az önkormányzat oldalán

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .