Kimagasló XV. kerületi életműveket díjaztak

A megszokott márciusi ünnepség helyett idén szeptemberben került sor a Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem Díjak, valamint a Rendvédelmi Szervek Elismerő Oklevél elismerések átadására.

Ünnepi pillanatokkal, a Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem Díjak átadásával kezdődött a képviselő-testület szeptember 8-i rendes ülése kedden. Az elismerés annak adományozható, aki kerületi lakosként vagy dolgozóként példamutató és szakmailag kimagasló tevékenységet fejtett ki a XV. kerület fejlődése, valamint a közjó előmozdítása érdekében. Az átadásra hagyományosan március 15-én kerül sor, erre idén a járványhelyzet miatt nem volt lehetőség.

Az eseményen jelen volt a díjakat átadó Cserdiné Németh Angéla polgármester és Tóth Imre alpolgármester mellett Hajdu László országgyűlési képviselő, Tóth Veronika és Dr. Matlák Gábor alpolgármesterek, Dr. Filipsz Andrea jegyző és Dr. Kevevári Edit aljegyző.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .