Időpont változások a szakrendelésekben

A Rákos úti szakrendelőben a járványügyi intézkedések jegyében több szakrendelésen változások lépnek életbe szeptember 11-től.

Elővigyázatosságból, miután az érintett orvosok kontaktjai között a koronavírus-teszt pozitív eredményt hozott, a dr. Vass László Egészségügyi Intézmény egyes szakrendelései ideiglenesen változnak.

Fontos megjegyezni, hogy az intézmény orvosai, munkatársai között nem fedezték fel a megbetegedést.

Az önkormányzat saját költségén folyamatosan biztosítja az egészségügyi dolgozók tesztelését. Ez az állam feladata lenne, a mostani esetek is azt a véleményt erősítik, hogy szükség lenne a tesztelés további kiterjesztésére.

Az érintett rendelések:

  • Kardiológia: dr. Wallner Éva rendelése várhatóan 1 hétig szünetel
  • Nőgyógyászat: az összes rendelés várhatóan 2 hétig szünetel
  • Gégészet: dr. Rohr Petra rendelése várhatóan 2 hétig szünetel
  • Ideggyógyászat: dr. Polák Noémi rendelése várhatóan 2 hétig szünetel
  • Szemészet: dr. Melegh Györgyi rendelése várhatóan 2 hétig szünetel
  • Tüdőszűrő: szeptember 14-től már üzemel.
  • Kérjük a lakosságot, hogy figyelje a szakrendelő honlapját – https://www.xv-euint.hu/xvweb2/ -, ahol minden információt naprakészen megkapnak a szakrendelésekről.

Az önkormányzat továbbra is nyomatékosan kéri a XV. kerületben élőket, hogy járvány megelőzése érdekében az alapvető szabályokat – maszkviselet zárt térben, tömegközlekedésen, távolságtartás, valamint rendszeres kézmosás – fokozottan tartsák be. A gyors intézkedések csak a lakosság fegyelmezett együttműködése mellett hozhatják el a járványhelyzet enyhülését.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .