Könnyek helyett… szűrések – Újpalotán is

Szűrőnapot tartanak a Fő téren A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány szervezésében, Cserdiné Németh Angéla védnöksége mellett.

Az idén 35 éves A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány első hazai rákellenes civil szervezetként fontosnak tartja többféle eszközzel hirdetni, hogy a rák megelőzhető, a daganatos betegség gyógyítható, ha időben észreveszik.

Ezt a célt szolgálják a 2017 óta szervezett Könnyek helyett… szűrések! programsorozat. Az elmúlt években országosan mintegy 30 helyszínre jutott el az alapítvány szűrőbusza. Az esemény szeptember végén a XV. kerületbe, az újpalotai Fő térre látogat el. A szűrőnap védnöke Cserdiné Németh Angéla polgármester lesz.

Szeptember 26-án Újpalotán szájüregi rákszűrést Dr. Mensch Károly PhD fogorvossal, bőrrák-szűrést Dr. Müller Marianna rezidens-bőrgyógyásszal, teljes testanalízis méréseket Ronga Ibolya életmód-tanácsadóval végeznek.

A Könnyek helyett… szűrések programban A rák ellen… Alapítvány partnere a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .