Kerületi volt a meggyilkolt nő

Arold Péter

Egy XV. kerületi iskolában tanított kémiát és matematikát a szombaton megszurkált, majd sérüléseibe belehaló nő.

Mint arról a Budapesti hírek is beszámolt, múlthét szombaton megszúrtak egy lélegeztető gépen lévő nőt a Honvéd kórház egyik külső osztályán. A sértett később belehalt sérüléseibe.

Az elkövetőt elfogták és letartóztatták írta akkor a portál.

Később kiderült a kínai férfi aznap nem csak egy beteget támadott meg:  az eddig információk alapján a 37 éves, magyarul nem beszélő, rendezett családi körülmények között élő, büntetlen előéletű, szakácsként dolgozó kínai férfi szombaton egy másik beteget is megtámadott: 16:30-kor a Podmaniczky utcai Covid 2-es intenzíven az egyik ápoló női segélykiáltásra figyelt fel, ami az egyik szobából érkezett. Odaérve látta, hogy a férfi a női beteg ágya mellett állva egyik kezével a nő nyakát szorongatta, másik kezével a mellkasát ütötte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság most videóban számolt be a történtekről.

A férfivel rövidesen közlik az újabb gyanúsításokat: a közfeladatot ellátó személy sérelmére, több ember sérelmére, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletének, és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúját.

Portálunk részvétét fejezi ki az elhunyt családjának.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .