Rozoga, döcögős és egyébként is

Cserdiné Németh Angéla a kerület polgármestere Facebook bejegyzésében világított rá, hogy miért olyan az út, mint amilyen.

A kerület néhány útfelülete, főleg a panelházas területeken Újpalotán, elképesztő állapotban van évtizedek óta. Ilyen az Erdőkerülő út is, ahol pedig autóbusz közlekedés is van, de nem lehet elmenni a két bevásárló központot összekötő út minősége mellett sem.

Az AsiaCenter és a Pólus Center közötti szervizutat mindenki ismeri. Azt is tudja erről mindenki, hogy borzasztó állapotban van, minden autósnak gondot okoz.

Azt viszont kevesen tudják, hogy ehhez az úthoz semmi köze nincs a kerületi önkormányzatnak, mert ez egy magánút. Viszont az is tény, hogy a helyzet így nem maradhat. Így alpolgármestertársaimmal és munkatársaimmal tárgyalásokat kezdeményeztünk a tulajdonosokkal.

Örömmel írhatom, hogy az első lépéseket megtettük a változás felé. Messze még a cél, de az látszik, hogy mindenki felismerte a felelősségét a kérdésben, és mindenki a megoldást keresi. Ezért bizakodva folytatjuk a megkezdett tárgyalásokat írta közösségi oldalán a Polgármester

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .