Csatornakarbantartás a kerületben

A Páskom parkban az utóbbi években többször okozott gondot a hirtelen leesett csapadék, most rendbe teszik a vezetékeket.

Szerdán csatorna-karbantartási munkálatok indultak Újpalotán, a Páskom parkban. Az önkormányzati területen átmenő, a Páskom park 14-24. lakóházakból a közmű hálózatba bekötő szennyvízcsatorna vezetékek egy része az önkormányzati ingatlanok területén meghibásodott, töredezett, gyökérrel benőtt. Az elmúlt csapadékos időszakokban sokszor okozott problémát a pincékben és a közterületen kiömlő felduzzadt szennyvíz a Páskom parkban.

Hirdetés

 

  1. július 29.,szerdától augusztus 12., szerdáig történik meg a Páskom park 14-24. szám alatti lakóházak előtt a házi szennyvízcsatorna bekötések felújítása.

Július 29. és augusztus 2. között a munkálatok félpályás lezárással érintik a 23-24. épületek előtti közlekedési utat is, a további időszakban a környező parkolók egy részének lezárása válik szükségessé.

A Városgazdálkodási Főosztály műszaki ellenőrei folyamatosan felügyelik a munkát és a környezet rendjét.

A munkálatokkal, terület foglalásokkal a környéken lakóknak esetlegesen okozott kellemetlenségek miatt türelmüket, megértésüket kérjük!

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .