Láng úr mélyen fel van háborodva

Arold Péter

Tarthatatlan, hogy Zugló és a XV. kerület közötti Csömöri úti felüljáró talán 2021 decemberében készül el – fejtette ki Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője kedden Budapesten a felüljárónál tartott sajtótájékoztatón – közli a kormányközeli portál.

Hirdetés

Amikor a fertőzöttség egy olyan fokot ért el nagyon nehéz azt visszaszorítani, megállítani. Ne várd meg!

A felüljárót még a nyáron zártál le a közforgalom elől és csak a BKK járatai használhatják. A híd szerkezeti felmérésén túl vannak, de kiderült rosszabb a helyzet, mint az korábban gondolták. Több variáció is napvilágot látott. Tervben van a lebontása és az újá építése is. Az első variáció esetén a föld alá vinnék a forgalmat.

Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az új fejlemények miatt 2021-re csúszik a befejezés vagy így, vagy úgy. Láng Zsolt valamikor újpesti polgármester ettől kiakadt. Attól viszont nem, hogy a felüljáró utolsó felújítása még a 80-as években történt és azóta a Tarlós által vezetett főváros nem nagyon foglalkozott a híd állapotával. Ez egy Lánchíd 2 mizéria, mely a kormány számára megint egy populáris téma. Láng úr semmi mást nem tesz, mint kihasználja a híd lezárásával járó negatív hangulatot, hiszen a belváros elérése autóval, így több időt vesz igénybe. Kb. 20-25 percel. Ez olyan szokásos ovis dolog.

Az újratervezés azt követően vált szükségessé, hogy a kivitelező a hídszerkezetet érintő problémákra bukkant, ezért a munkálatok egy évvel csúsznak, és jövő decemberre fejeződnek be – közölték.

 

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .