jelzőlámpa

Új lámpás kereszteződés, és gyalogos átkelőhely létesül a kerületben

Július 1-ével megkezdődtek a munkálatok a XV. kerületi Károlyi Sándor út – Árokhát út kereszteződésében, ahol Budapest Főváros Önkormányzatának beruházásában új jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely létesül.

A kivitelezés során a Károlyi Sándor utcán már meglévő gyalogos-átkelőhely mellett három további kerül kialakításra, és a csomópont jelzőlámpás szabályozásúvá válik. A gyalogosok nyomógombos bejelentkezés után kapnak szabad jelzést a biztonságos átkeléshez – tájékoztatta portálunkkal a Budapest közút


Az építési munkák során a kereszteződés teljes útburkolata megújul, ez időszakosan félpályás útlezárást eredményez. Kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét a kivitelezési munkák során, mely várhatóan öt hétig tart.

A munkák során a kereszteződés teljes útburkolata megújul, ezért időszakosan félpályás útlezárásra van szükség. Kérjük az autósok fokozott figyelmét és türelmét a kivitelezés során, mely várhatóan öt hétig tart.


Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .