Vigyázz! Kész! Rajt!

Újra fogadja betegeit a Hősök úti körzeti orvosi rendelő. Igaz több ideig kellett rá várni mint ahogy azt igérték, de most már ismét praktizálnak az orvosok.

Bár nem készült el időben a rendelő, az Önkormányzat nem bontott szerződést a kivitelezőkkel.

Az önkormányzattal kötött szerződése szerint a vállalkozónak 2021. november 30-ára kellett volna befejeznie a rendelőkorszerűsítést. A február 3-i testületi ülésen a képviselők úgy döntöttek, hogy a csúszás ellenére nem bontanak szerződést a vállalkozóval, hanem újabb véghatáridőt tűznek ki a módosított megállapodásban.

Több alkalommal beázott a felújítás alatt, ezért a még az épületben praktizáló orvosokat is szét kellett osztani a kerületben lévő más intézményekben.

Vizsgálódott a bizottság a csúszás miatt

Vizsgálóbizottságban a tagok, Király Csaba, Lehoczki Ádám, Palocsai Béla, Szalay Kornél Géza és az elnök Makai Ferenc megállapításokat tettek az ügyben a február 2-i ülésükön. Ezek lényege, hogy a projekt nem készült el a szerződésben szereplő 2021. november 30-i határidőre. A vállalkozó, a Ceucon Kft. az átalányáras szerződésben meghatározott véghatáridő előtt érdemben akadályt nem közölt, és a 2021. július 20-án kiállított részszámlája kifizetéséhez nem teljesítette a vállalkozási szerződés pontjaiban foglaltakat.(szotkerek.hu)

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .