ANNO 27. kulturális program

Cserdiné Németh Angéla

November 16-án reggel ifjúsági konferenciát nyitottam meg, utána a szociális munka napja alkalmából kitüntetéseket adtam át, este pedig köszöntöttem az ANNO 27. kulturális programon részt vevőket.

Meggyőződésem, hogy polgármesterként nagy teherbírással kell rendelkezni, hogy a kerület minden fontos eseményén ott legyen az ember. Vannak politikusok, akik megúszósra veszik a figurát és egy-egy megnyitó után lelépnek az eseményről. A hiteles városvezetőnek az a dolga, hogy ezeken a rendezvényeken figyeljen, tanuljon, együtt élje meg a pillanatot és együtt örüljön minden lakóval.

Figyeljen, tanuljon a fiatalokkal foglalkozó szakemberektől, amikor egy prevenciós konferencián az személyiségtipológiákról és a pedagógusok ehhez kapcsolódó feladatairól van szó. Élje meg együtt a pillanatot a színház nézőivel, akik több mint negyed évszázada élvezik az Anno Művészeti Hónap programjait. Végül együtt örüljön azokkal, akik szakmai díjat, elismerést és jutalmakat vehetnek át lelkiismeretesen elvégzett munkájukért.

Ez egy polgármester dolga, legalábbis november 16-án ez volt.


Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .