„ Add a kezed!”

 „ Add a kezed!” – bűnmegelőzési célú, generációkat összefogó projekt Budapest Főváros XV. kerületében”

A programok célközönsége:
A programokon mindenki ingyenesen vehet részt kerületünkben, a kisgyermekektől egészen az idősebb – szépkorú emberekig!

A tervezett rendezvénysorozatunk első állomása „Az időskori konfliktus helyzetek sajátosságai, kezelésük” címmel 2017. április 24-én 14 óra kezdettel indul az Időseket Segítő Szolgálat (Bp. XV. Arany János utca 51.)

 

Ezt követi a fiataloknak szóló Szabadtéri Program bringákkal, kutyákkal, játékkal, ajándékokkal 2017 .április 27-én a Kossuth Lajos Általános Iskolánál (Bp. XV. Kossuth utca 53.) 14.00 – 17.00 óráig.

 

A hét zárásaként 2017. április 28-án 17.00 órától a Polgármesteri Hivatal Dísztermében Dr. Zacher Gábor fog beszélgetni „Mindennapi függőségeinkről” a megjelentekkel…

 

A programok a következő héten folytatódnak, mindenkinek figyelmébe ajánljuk ezt a honlapot: www.addakezed.bpxv.hu ahol minden információt megtalálhatnak!!!

A projekt kiemelt céljai:

  • A kerület közbiztonságának elősegítése és javítása a kerület lakosainak tájékoztatásával, bűnmegelőzési információk átadásával.
  • Pedagógusok, gyermekvédelmi szakemberek számára bűnmegelőzési, kommunikációs, szociális kompetenciafejlesztő tréningek szervezése.
  • A bűnmegelőzés integrálása a családi és iskolai programokba.
  • A bűncselekmények áldozatainak segítése, az áldozattá válás megelőzése, kiemelten a fiatalkorúak és az idősek tekintetében.
  • Településbiztonsági stratégia elkészítése.
Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .