Bevásárlólista idős emberek számára

A XV. kerületi önkormányzat a Fővárosi Önkormányzattal együttműködve egy az alapvető szükségleteket összegyűjtő, grafikus bevásárlólistával igyekszik segíteni  szépkorúakat.

Március 27-én elindult az időseket és rászorulókat segítő szolgáltatás is a kerületben. Az önkormányzat, dolgozói segítségével hetente egyszer a rászoruló 70. életévét betöltött idős lakosoknak, háztartásonként heti 1 alkalommal biztosítja a bevásárlást 10.000 Ft összegig, 7 kg súlyhatárig, amely jelenti az alapvető élelmiszerek, tisztálkodási szerek beszerzését, postai csekk feladását. A bevásárláshoz azt kérik, listát készítsenek névvel, lakcímmel, telefonszámmal ellátva, amelyet a pénzzel együtt helyezzenek el egy borítékban. A pénz átadásáról, átvételéről elismervényt állítanak ki.

A bevásárlásokat az önkormányzat munkatársai végzik, akiknek névvel ellátott, a jegyző által aláírt névtáblájuk lesz. Ez azért fontos, mert csalók is felbukkanhatnak. Fontos tudni, hogy nincs ingyenes teszt, nincs ingyenes fertőtlenítő takarítás! Ne csak az egészségükre, a biztonságukra is figyeljenek!

Önkormányzatunk a Fővárosi Önkormányzattal együttműködve egy az alapvető szükségleteket összegyűjtő, grafikus bevásárlólistával igyekszik segíteni a szépkorúakat a lista elkészítésében is. A bevásárlólista mindenki számára elérhető és letölthető INNEN!

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .