Kimagasló XV. kerületi életműveket díjaztak a kerületben

Cserdiné Németh Angéla

A megszokott márciusi ünnepség helyett idén szeptemberben került sor a Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem Díjak, valamint a Civil Szervezetek Elismerő Oklevél átadására.

Ünnepi pillanatokkal, a Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Érdemérem Díjak átadásával kezdődött a képviselő-testület szeptember 9-i rendes ülése csütörtökön. Az átadásra hagyományosan március 15-én kerül sor, erre idén a járványhelyzet miatt nem volt lehetőség.

Az eseményen jelen volt a díjakat átadó Cserdiné Németh Angéla polgármester és Tóth Imre alpolgármester mellett Hajdu László országgyűlési képviselő, Tóth Veronika és Dr. Matlák Gábor alpolgármesterek, Dr. Filipsz Andrea jegyző és Dr. Kevevári Edit aljegyző.

Köszöntőjében a polgármester örömét fejezte ki afelett, hogy a díjazottak dicsőséget, elismerést hoztak a XV. kerületnek. “Hálásak vagyunk a sorsnak azért a szerencséért és ritka adományért, hogy ilyen nagyszerű lokálpatrióta honfitársakkal büszkélkedhet Rákospalota, Pestújhely és Újpalota. Mindazt, ami egy igazi, összetartó közösség ereje és alappillére: hogy a jobb és boldogabb időkben csakúgy, mint a rosszabb és nehezebb időszakokban is az embert lássuk egymásban”  – hangzott el Cserdiné Németh Angéla köszöntőjében.

A díjazottakról többet olvashattok az Önkormányzat hivatalos oldalán

Vélemény?

Érdekel minket az ön véleménye is