Csapatépítő óvodai kerítés festés

Egy csapatépítő program részeként festették le a Molnár Viktor utcai óvoda kerítését a Thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. munkatársai. A Hétszínvirág Összevont Óvoda Molnár Viktor Tagóvodája lehet az első, amelyet megújítottak a cég munkatársai, társadalmi munkában.

„Cégünk már korábban elindult a zöldebb környezet és ez a törekvésünk most találkozott a dolgozók akaratával is.  Nálunk a szombati munkanap csapatépítő programokkal kiváltható, így a mai napon vannak, akik a Vivicitta utcai futóversenyre készülnek, vannak, akik közösen Kék túrán vesznek részt, és akadnak olyanok is, akik a cégen belül kézműveskednek. Mi azonban úgy gondoltuk, megpróbálunk valahol a környezetünkben társadalmi munkában segíteni. Azt hittük, ez könnyebben megy, sok szervezetnek írtunk, de nem sok választ kaptunk. Szerencsére sikerült felvennünk a kapcsolatot az önkormányzattal, és innentől kezdve felgyorsultak az események”

– mondta Vitkóczi Ákos értékesítési vezető.

 A Molnár Viktor óvoda a Thyssenkrupp szomszédságában található, így az önkénteseknek nem kellett messzire menniük a segítségnyújtás lehetőségéért.  A 25 fős értékesítési csoport többsége pedig szombaton reggel a cég által biztosított vörös festékkel lefestette az óvoda kerítését.

„Köszönettel tartozunk a cég dolgozóinak. Megjegyezném, nemcsak egy óvodánk, hanem több is van, így, ha bárki kedvet kapna, hogy a Thyssenkrupp-hoz hasonló módon segítsen nekünk, azt örömmel fogadjuk. A közelmúltban megrendezett vállalkozói fórumon már felmerült a társadalmi felelősségvállalás fontossága, amit a thyssenesek most saját példájukkal bizonyítottak” – mondta Cserdiné Németh Angéla polgármester, aki Tóth Imre alpolgármester társaságban az óvoda udvarán köszönte meg a céges segítséget.

Csokonai15

Érdekel minket az ön véleménye is