A bölcsődei dolgozókat köszöntötték

Az első magyarországi bölcsőde 170 évvel ezelőtti megnyitására emlékeztek az idei Bölcsődék napján (április 21-én). A Polgármesteri Hivatal Dísztermében rendezett ünnepségen a kerületi intézmények több dolgozója is elismerést kapott.

A Megasztárból és A Dalból ismertté vált, Kökény Attila teremtett ünnepi hangulatot. A zenész nemcsak megénekeltette a dolgozókat, de meg is táncoltatta őket.

„Jó érzés ennyi embert ebben a teremben látni, mert több mint két éve nem voltak itt ilyen sokan. Ezen a napon azokat a kollégákat köszöntjük, akikre méltán lehetünk büszkék itt, a XV. kerületben. Ők azok, akik tudásukkal, tapasztalatukkal, és nem utolsósorban kedvességükkel, szeretetükkel óvják, gondozzák és segítik a kerület kicsinyeit az élet első, kalandos és mindörökké bevésődő élményeket jelentő lépéseinek megtételében. A kerületünkben működő hat bölcsőde a biztonság és a bizalom szigetei a szülők számára”

– mondta köszöntőjében Cserdiné Németh Angéla polgármester.

A teljes szöveg itt olvasható

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .