Közbeszéd

Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani.

Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban.

Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak csevegnek, vagy éppen anyáznak, mindenről ami egy kicsit szétmossa a csoportot.

A napokban bukkantunk rá egy új csoportra, mely hangvételéből fakadóan inkább kormányoldali, mint közép utas, ne adja isten ellenzéki lenne.

A csoport adminisztrátora pedig kedveskedve évődik

Az Ittlakunkat nagy hirtelen elárasztották a prolibolsik, védik ezt a tetüt.

Barkóczi Balázs van szó, aki most jelen esetben az „árnyékkormány oktatással foglalkozó minisztere lett

Ezzel nincs is baj, hiszen miért ne? De, hogy mindegyik csoportban ott van a kerület egyik önkormányzati képviselője és inkább trollkodik, mint tájékoztatna, már fura.

Tudomásul kellene már venni, hogy ez nem vezet sehová.

Szalay Kornél Géza úr mint politikus, mint ügyvéd és még ki tudja ki, szeret mindenhol ott lenni, ami szintén nem baj. Az már inkább inkább, hogy egy önkormányzati képviselő, akinek igazából a közbeszéd, párbeszéd élvezhetővé tétele lenne a feladata, hát inkább csak olajat önt a tűzre.

Hova tart a közbeszéd? Hova tart az ország, amikor egymást soha nem ismerő emberek, ordenáré, sokszor sötét paraszti stílussal reagálnak valami olyanra, ami nem az ő életfelfogásukat képviseli?

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .