Ideiglenesen ismét kétirányú lesz az Erdőkerülő út

 December 19-én, hétfőn ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend az újpalotai Erdőkerülő utcában. Az útfelújítási munkák miatt szeptemberben egyirányúsított utcát előreláthatólag két hónapig ismét mindkét irányban használhatják az arra közlekedők.

December 20-ától az érintett közösségi közlekedési járatok– a 96-os, a 196-os, a 196A, a 296-os, a 296A, illetve a 46-os és a 146-os, a 130-as, valamint a 973-as, a 996-os és a 996A autóbuszok – az eredeti útvonalukon járnak, a 69-es villamos pedig a Fő téren már megújult, akadálymentesített villamosmegállókban áll meg.

Élhetőbbé tesszük Budapestet: a BKK figyelembe vette az ott lakók és az arra közlekedők kéréseit

A XV. kerületi projektnek köszönhetően megújul az Erdőkerülő utca és a Zsókavár utca, ezeken kívül új gyalogos-átkelőhelyeket létesít a BKK. Jól halad a munka a Zsókavár utca belső sávjában, elkészültek a villamospálya melletti kiemelt szegélyek és parkolók, sőt a Fő téri villamosmegálló is megújult és akadálymentes lett. A 69-es villamosok december 20-a, kedd hajnaltól a felújított peronok mellett állnak meg. Jövőre folytatódik az érintett útszakaszok felújítása, a járdaépítés, majd a gyalogos-átkelőhelyek kialakítása, a közvilágítás korszerűsítése és a növénytelepítés.

Teljes információ a bkk.hu oldalon

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .