Lakat alatt a körözött testvérpár

Több mint három évnyi szabadságvesztés elől bujkált a férfi, akit a fővárosi rendőrök elfogtak. Bátyja, akit szintén köröztek, testvére elfogását követően inkább feladta magát. írta a police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével fogták el azt a 40 éves férfit, aki ellen három körözés volt érvényben. Az elfogatóparancsokat 2022 novemberében a Fővárosi Törvényszék adta ki ellene, mert nem kezdte meg a garázdaság bűncselekmények és lopás miatt kiszabott, összesen három év két hónap szabadságvesztésének letöltését.

J. Krisztián korábbi ismert lakcímén nem volt elérhető, folyamatosan bujkált a hatóság elől, míg a fővárosi nyomozók aktív kutatómunkáját követően a rendőrök 2022. december 7-én kopogtattak XVIII. kerületi tartózkodási helyén. Ahogy a körözött férfi ajtót nyitott, már meg is bilincselték, előállították a rendőrkapitányságra, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, hogy megkezdje szabadságvesztését.

Kiderült, hogy a férfi együtt lakott bátyjával, akit szintén köröztek garázdaság miatt. Az idősebb testvér nem volt otthon, de amikor megtudta, hogy megtalálták rejtekhelyüket, a 42 éves J. Gábor másnap önként feladta magát.​

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .