Szociális alapú lakáspályázat 2024

Az Önkormányzat felújítási kötelezettséggel történő nyílt pályázatot ír ki 7 lakás bérleti jogának elnyerésére.

Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata a tulajdonában lévő 

7 db üres (komfortos, összkomfortos, energiatakarékos összkomfortos) lakás szociális alapon, felújítási kötelezettséggel történő bérbeadására pályázatot hirdet 2024. március 4. napjától 2024. március 25. napjáig.

A lakáspályázat kiírása, a benyújtáshoz szükséges nyomtatványok, valamint a megpályázható lakások leírásai elérhetők a csatolt dokumentumokban.

A pályázat benyújtásának módja és határideje: 

  • a) postai úton történő feladás – határidő: 2024. március 25. (hétfő) – 24.00 óra 
  • b) személyes úton történő leadás – Budapest Főváros XV. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Budapest XV. kerület, Bocskai utca 1-3.): határidő: 2024. március 25. (hétfő) – 18.00 óra. 

Fontos! A borítékra rá kell írni: „Szociális alapú lakáspályázat”

A pályázati anyag benyújtásával, valamint a pályázattal kapcsolatban felmerülő egyéb kérdésekben ügyfélfogadási időben a +36/1 305 3316 és a +36/1 305 3167, valamint a +36/1 305 3132 telefonszámokon, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Vagyongazdálkodási Osztály Ügyfélszolgálatán (Budapest XV. Kerület, Bocskai utca 1-3. szám), valamint a Polgármesteri Kabinet lakossági kapcsolattartó referensénél kérhető felvilágosítás. 

Felhívom a pályázaton résztvevők szíves figyelmét, hogy a pályázati kiírást figyelmesen olvassák el, mert a hiányos, hiányosan kitöltött, aláírás nélküli, valamint a kiírásnak nem megfelelően benyújtott pályázatokat nem tudjuk értékelni, azok érvénytelenek lesznek.

Cserdiné Németh Angéla 

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .