A Palotai Polgárőrség ÖTE elismerése

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság március 1-én a Dologház utcai épületének gróf Széchenyi Ödönről elnevezett termében ünnepséget rendezett a Polgári Védelem Világnapja alkalmából.

A rendezvény elöljárója Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója volt, aki elismeréseket adott át a katasztrófavédelem területén a fővárosban az elmúlt évben kiemelkedően teljesítő kormányhivatalok, kerületi önkormányzatok képviselőinek, mentőcsoportok vezetőinek és tagjainak, valamint a polgári védelmi szervezetekbe beosztott állampolgároknak.

Az elismerésben részesülők között volt Bagi Andrea, a Palotai Polgárőrség ÖTE vezető-helyettese, aki a hivatásos katasztrófavédelmi szervezetek, az Észak-pesti Önkéntes Mentőszervezet, valamint a Budapesti Önkéntes Mentőcsoport munkájában történő aktív részvételéért vehetett át oklevelet.

 

Bagi Andrea, a Palotai Polgárőrség ÖTE vezető-helyettese

Az ünnepségen Szabó János tűzoltó ezredes, Budapest Főváros Védelmi Bizottság titkár-helyettese mondott ünnepi beszédet. Ezt követően a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Önkéntes Katasztrófavédelmi Szolgálatának végzős diákjai átadták a csapatzászlót az első éves hallgatóknak.

A rendezvény zárásaként Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, és Bakai Kristóf, Budapest Mentőszervezet elnöke mondtak pohárköszöntőt.

Az elismerésben részesülők névsora az alábbi linken érhető el:

http://fovaros.katasztrofavedelem.hu/letoltes/document//577-elismeresben-reszesulok-nevsora-pv-2016.pdf

Forrás: bpxv.hu

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .