Az oltás a megoldás

Köztéri plakátokkal hívják fel a figyelmet az oltás jelentőségére a XV. kerületben.

„Ahogy a Főváros, úgy a Tizenötödik kerület is elkötelezett az oltás népszerűsítése, támogatása mellett. A kormány továbbra sem él az önkormányzatok által felkínált segítséggel. A lokális szinten megszervezhető oltási program nagyban felgyorsíthatná és átláthatóbbá tenné a jelenleg káosznak tűnő és akadozó folyamatokat. Helyi szinten így egyelőre annyit tehetünk, hogy mindenkihez eljuttatjuk az információkat és az üzenetet; egyedül az oltás a megoldás! Ez jelenti a kiutat ebből a világjárványból, az egyetlen megoldást, hogy megmentsük magunkat, embertársainkat a COVID-19 megbetegedéstől, és visszakaphassuk korábbi életünket. Az egyetlen megoldás, hogy visszakapjuk a szabadságunkat”

– mondta el Beke Károly, a XV. kerületi Polgármesteri Kabinet Stratégiai és Tájékoztatási Csoportjának vezetője.

Éppen ezért 60 köztéri plakáton, online felületeken és a Tizenötödik közéleti lapban hívják fel a figyelmet az oltás jelentőségére március 16-tól egy hónapon át. Közéleti személyiségek, szakemberek és kerületi díszpolgárok részvételével kérnek mindenkit, – aki még nem tette – jelentkezzen az oltásra!

A koronavírusról másként

    Megosztás

    Hozzászólások

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .