Ingyenes koronavírus-szűrés a Johannita Segítő Szolgálat jóvoltából hétfőn és kedden a Pólusban

A Johannita Segítő Szolgálat a Szent Ferenc kórházzal együttműködésben ingyenes COVID szűrést tart antigén gyorsteszttel az érdeklődők számára.

A tesztelés 2021. november 15-én (hétfőn) és 16-án (kedden) 12 óra és 18 óra között a Pólus Centerben történik.

  • (Helyszín: a Deichmannal és Hervissel szembeni üzlethelyiség, a Media Markt felőli bejárathoz közel).

A dokumentálást – a teszteredmények EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) rendszerbe való feltöltését – a teszteket biztosító Szent Ferenc kórház végzi, így a folyamat teljesen hivatalos.

A szűréshez személyi okmányok (személyi igazolvány, útlevél vagy új típusú jogosítvány, továbbá lakcímkártya), valamint TAJ kártya bemutatása szükséges.

Pozitív eredmény esetén az érintettek írásbeli eligazítást kapnak a további teendőkről.

“A Johannita Segítő Szolgálat közhasznú egyesület, 1989. óta dolgozik a rászorulók érdekében. 2014. óta mentési engedéllyel rendelkezik, és 2017. szeptembere óta saját mentőautóval részt vesz a főváros sürgősségi betegellátásában az OMSZ irányítása alatt, önkéntes alapon, térítésmentesen. Egységüket a pandémia alatt is igénybe vették tesztelésre, így az önkéntes munkatársak nagy tapasztalattal rendelkeznek az orr-garat alapú tesztelésben.”

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .