Felhívás ABBOTT SARS-CoV-2 IgG II Quant Assay ingyenes mintavételre

Cserdiné Németh Angéla felhívása a kerület lakóihoz.

A Budapest Városháza a XV. kerületi 60 év feletti lakosok részére 200 db vénás vérvétel alapján ABBOTT SARS-CoV-2 IgG II Quant Assay ingyenes mintavétel lehetőségét biztosítja.

Ezzel a teszttel kimutatható a koronavírus fertőzés következtében termelődött ellenanyagszint, illetve a SARS-CoV-2 vírussal szemben beadott védőoltás immunizáció hatására kialakuló immunválasz. Kérem azokat a 60 év feletti Sinopharm-vakcinával (kínai) beoltott, XV. kerületi lakcímbejelentéssel rendelkező lakosokat, akik meg kívánják ismerni ellenanyag-szintjüket, jelentkezzenek a mintavételre.

Hirdetés

A jelentkezés önkéntes! Vegyék figyelembe, hogy az antitestek az első oltás után 5-7 nappal kezdenek fejlődni, minimum kéthét szükséges a védelem kialakulásához, de legalább 28 napba telik az optimális védelmi szint elérése az immunitás kialakulása. (Egyetlen vakcina sem rendelkezik 100 %-os hatékonysággal!)

A mintavétel helye: Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény Labor (1153 Budapest, Rákos út 77/A).Ideje: 2021. július 4-től, előzetes regisztrációt követően, a megadott beosztás szerint. A vérvétel kizárólag hétfőtől csütörtökig 12 és 13 óra között történik. Naponta 15 fő vérvételére kerül sor és csak azoknak, akik regisztráltak.

Regisztráció: a +36 1 305 3236 telefonszámon munkaidőben, hétfőtől csütörtökig 8:00 – 16:00 óráig, pénteken 8:00 -12:00 óráig. Amennyiben a regisztráltak száma eléri a 200 főt, a telefonszám megszűnik.

Kérem csak azok jelentkezzenek, akik már megkapták a második Sinopharm oltásukat és azóta eltelt legalább 28 nap! A korlátozott létszám miatt, csak azok jelentkezzenek, akik a megadott időpontban valóban meg tudnak jelenni a mintavétel helyszínén!

Kérem, egy megosztással adják tovább ezt a hírt, hogy eljusson az érintettekhez!

Cserdiné Németh Angéla

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .