Vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás Budapesten

Vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás Budapesten

Szponzorált tartalom

Nem szeretjük a vegyszereket és ha lehetőségünk van rá még az életünket kellemetlenné tevő élősködőket – jelen esetben az ágyi poloskát is – szeretnénk hatékonyan és vegyszermentesen eltávolítani otthonunkból.

Létezik az úgynevezett

Vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás Budapesten

Portálunk Tóth Tibornál járt, aki a szakmában az elsők között alkalmazza az eljárást. Megkérdeztük, hogy mit takar ez az eljárás és miért hívják vegyszermentes BIO ágyi poloska irtás – nak?

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!).

A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen.

A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli.

Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően a kártevők azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás
Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük

Vegyszermentes ágyi poloska irtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt.

A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe. Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes.

További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Zsúfolt lakásokban, galériás szobákban, lambériás helyiségekben, évek óta fennálló fertőzöttség esetén, irtószeres irtást is alkalmazni kell.

Hívj minket most az alábbi számon: +36 70 677 6508 (Mobilról böngészve a számra kattintással azonnal hívhatsz minket!)

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .