Milyen, egy jó munkahely?

Milyen, egy jó munkahely? Lássuk: Jól fizet. Van reggeli, ebéd és cigi szünet. (Jó!  kávészünet) Ha sürgős és halaszthatatlan  dolgunk van (fodrász, vagy el kell menni az autóért a szerelőhöz) a főnök(asszony), nem kérdez. Félévente emelés (nem súly, hanem fizetés), ünnepekkor buli, karácsonykor ingyen fenyő, húsvétkor csoki tojás.

Na de a lényegről megfeledkeztünk. Mi a helyzet a munkaterület körülményeivel?

Üres szemetes kosár, tiszta íróasztal (nincs rajta a tegnapi kávé folt) rágógumi mentes szőnyeg, átlátható ablak, illatos mellékhelyiség, teli szappanadagoló és a jobb kéznél mindig elérhető papír. Vagy bal.  Igen. Ha ezek a munka körülményeit befolyásoló tényező meg van a munkahelyünkön, akkor a főnök, jól választott. Ha nem, akkor itt vagyunk mi.

Sőt! tudja mit? Amennyiben a lakásába is beenged, több ideje marad a fodrászra és nem kell munkaidőben elmenni, mert akkor van üres szék, és az autóját sem kell még egy napig a szerelőnél hagyni, hiszen mi az ön kérése alapján rendesen kitakarítjuk lakását, házát, nyaralóját.

A cikk támogatója az iparieslakastakaritas.hu a takarítás szakértője , de ha azt is szeretné tudni, hogy kik vannak megelégedve munkánkkal kukkantson bele referenciáinkba.

Dinamikusan fejlődő cégünk a szolgáltatások széles skáláját nyújtja Önnek, legyen szó lakás, ház, AirBnB, iroda, irodaház, étterem, lépcsőház, edzőterem vagy egyéb üzleti létesítmény takarításáról.

Ha bennünket választ, a biztonságot és a tisztességes munkavégzést választotta.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .