Giorgia Meloni: a nők a genderideológia első áldozatai

A nőket nevezte a genderideológia első áldozatainak az olasz miniszterelnök a Grazia olasz női hetilapnak adott interjúban, mely az újság csütörtöki megjelenése előtt már szerdán nyilvánosságra került.

    Giorgia Meloni véleménye szerint ma mindenki tetszése szerint nőnek nyilváníthatja magát, és ez a nők kárára van.
    Ezzel egy időben a női test, a női lét lényege, a nők képviselte különbségek eltörlésén folyik a munkálkodás. A nők a genderideológia első számú áldozatai, és ezt sok feminista is így látja – jelentette ki.
    Fontos, hogy a gyermeknek anyja és apja legyen – mondta a kormányfő.
    Az egyik legismertebb női hetilapnak számító Grazia a nemzetközi nőnap alkalmából készített interjút a kormányfővel, a megjelenést csütörtökre tervezték, de a beszélgetés korábban nyilvánosságra került.
    Az abortusszal kapcsolatban Giorgia Meloni azt tanácsolta a terhességmegszakítást mérlegelő nőknek, hogy ne tagadják meg maguktól gyermekük felnevelése örömét, és higgyenek abban: „az állam képes minden szükséges eszközt megadni” ahhoz, hogy a legjobb körülmények között hozzák világra utódukat.
    Meloni a béranyaságot a harmadik évezred rabszolgaságának nevezte.

14880cookie-checkGiorgia Meloni: a nők a genderideológia első áldozatai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .