8000 fölé emelkedett a szám

2 967 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 302 989 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Szponzorált tartalom

Amennyiben félsz a vírusoktól, baktériumoktól,
válaszd ózonos fertőtlenítési eljárásunkat.


Vállaljuk lakások és családi házak ózonos fertőtlenítését pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező
munkatársaink állnak rendelkezésedre.
Mert szakembereink egészségügyi fertőtlenítő és gázmesteri szakképzettséggel rendelkeznek. 



Elhunyt 185 beteg, így az elhunytak száma 8099 főre emelkedett.

A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 97 443 fő, az aktív fertőzöttek száma 197 447 fő. Az aktív fertőzöttek 18%-a, az elhunytak 20%-a, a gyógyultak 22%-a budapesti. 7 022 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 520-an vannak lélegeztetőgépen.

A kormány felfüggesztette az idősek vásárlási idősávját, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben.

A vásárlás során továbbra is kötelező a maszk viselése. Az időseket arra kérjük, hogy ha tehetik, akkor inkább kérjék hozzátartozójuk segítségét a bevásárláshoz, de ha személyesen mennek vásárolni, akkor kerüljék a zsúfolt üzleteket!

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .