Eltűnt, keresik

A rendőrök jelenleg is keresik a 75 éves férfit, aki orvosi ellátásra szorulhat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága 01150-157/66/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 75 éves Dani Kálmán eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. március 17-én 14 óra 30 perc körül egy XV. kerületi bevásárlóközpontból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Dani Kálmán térben és időben nehezen tájékozódik, orvosi segítségre szorulhat.

Dani Kálmán 182 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid ősz haja és barna szeme van. Eltűnésekor sötétkék dzsekit, szürke pulóvert, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Dani Kálmán tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Megosztás

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .